A Pillar Gagues: Where to run all the wires? - DSM Forums: Mitsubishi Eclipse, Plymouth Laser, and Eagle Talon Forum: DSMtalk.com
 
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

» Auto Insurance
» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   DSM Forums: Mitsubishi Eclipse, Plymouth Laser, and Eagle Talon Forum: DSMtalk.com > New User Reading Area > Newbies Forum

DSMTalk.com is the premier Mitsubishi Eclipse Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2003, 09:59 AM   #1
JustROLLIN
Super DSMtalker
 
92 TSi AWD
Join Date: Apr 2001
Location: Minnesota
Posts: 308
JustROLLIN's Gallery
Feedback Score: 0 reviews
Question A Pillar Gagues: Where to run all the wires?

OK guys and gals, a couple of questions:

1) I am installing my Ultra-Lite Boost and A/F ( ) gaues. I bought the Lo-Tek dual pod for the A-pillar. But, where on a 1g do you run all the wiring coming from the gagues? I tried to take off the A-Pillar thinking I could drill a small hole in it and run it all straight down the A-pillar. But, when I tried to do it, it seemed as if there was something blocking the passage. Any help?

2) I put a kink in the shitty nylon tubing that was sent with the boost gague. If I use some rubber/silicone hosing that is a little over 1/8" is it gonna give me an innaccurate read on the gague? I was thinking I would run the rubber/silicone tubing for most of the way. But, when I get to the actual gague itself, place a small piece of the nylon tubing that came with it inside the rubber/silicone tubing and connect it to the gague. Any help?
__________________
92 TSi AWD - 6 Bolt / 4 Bolt
57,xxx Miles
14.2 @ 95.2mph
K&N - UICP - MBC @ 15psi

Last edited by greenstreak; 02-23-2003 at 11:28 AM.
JustROLLIN is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-23-2003, 10:02 AM   #2
Blackboost
Honorary Moderator
*Ultimate* DSMtalker
 
94' Talon Tsi AWD
Join Date: Feb 2002
Location: Mayagüez, P.R.
Posts: 10,898
Blackboost's Gallery
Feedback Score: 0 reviews
Moved to Newbiee Tech...
__________________
Evil James

Troll Hunter at DSMtalk.com's Complaint Department

Make a difference--->DSMABC.com
Blackboost is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2003, 11:01 AM   #3
AWD Terror
Honorary Administrator
 
AWD Terror's Avatar
 
'97 Talon TSi AWD
Join Date: Apr 2001
Location: Calgary, Canada
Posts: 6,037
AWD Terror's Gallery
Feedback Score: 0 reviews
Look a few threads down...

http://www.dsmtalk.com/forums/showth...threadid=82278
__________________
Tom
AWD Terror is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 07:35 AM   #4
92tsiawd84
New DSMtalker
 
92 Eagle Talon TSI AWD
Join Date: Dec 2002
Location: Minnesota
Posts: 29
92tsiawd84's Gallery
Feedback Score: 0 reviews
I was kind of lazy when I put mine in so I just ran the wires behind the pod, kind of tucked them under the a pillar panel a little and ran them behind the fender into the engine compartment. All you can see when opening the doors are a fer wires running for a few inches.
92tsiawd84 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -6. The time now is 01:35 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© AutoGuide